Schadeherstel

Schadeherstel  

Wij bieden u hulp bij schadeherstel. Onze specialisten verzorgen alle reparaties bij autoschade zoals bijvoorbeeld uitdeuken, onderdelen vervangen, spuiten, kunststofreparaties, restylen.

U kunt bij de vestigingen van Autoschade Herstel Groep terecht voor het laten herstellen van grote, maar zeker ook voor het herstellen kleine schades. Een kleine lakschade bijvoorbeeld, als gevolg van steenslag. een kleine aanrijding  bij het inparkeren of krassen door het stoten van een autoportier of het langs de auto schuren van een tas of winkelwagentje.

Voor het behoud van de auto is het zinvol krassen en andere soorten lakschade te laten herstellen. Lakschade lijkt onschuldig, maar is dat niet. De lak vormt namelijk een belangrijke bescherming tegen allerlei invloeden van buitenaf.  Als de lak beschadigd raakt is de bescherming weg. Onder de lak kan roest ontstaan die zich uit kan uitbreiden. Als dat eenmaal is gebeurd, lopen de kosten voor reparatie behoorlijk op.

Indien u verzekerd bent tegen de kosten van schadeherstel of tegen schade door totaal verlies kunt u waarschijnlijk vergoeding via uw verzekeraar verkrijgen.

Ruitschade

Bij ruitschade (een ster in de ruit of bijvoorbeeld een kapotte ruit als gevolg van  inbraak) kunt u via ons de hulp inroepen van Carglass. U kunt een afspraak maken voor hulp op een door u aan te geven locatie, maar met hetzelfde gemak helpt Carglass u op een van haar vestiging.

Indien u verzekerd bent tegen ruitschade zijn er meestal geen kosten voor u. Bij ruitvervanging betaald u soms een eigen risico.

Inplannen en afhandelen

Met meer dan 50 vestigingen is er altijd een Carglass® bij u in de buurt. U kunt uw afspraak inplannen bij een vestiging naar keuze en op het tijdstip dat het u het beste uitkomt. Daarnaast regelt Carglass® de financiële afhandeling na de reparatie of vervanging, direct met de verzekeringsmaatschappij.

Maak nu online uw afspraak op www.carglass.nl en gebruik bij het maken van de afspraak de actiecode HNO2016*   (Geldig t/m 31-12-2016) . Wij sturen u dan een leuke attentie toe!

 

Vervangend vervoer

Via Autorent kunt u  heel makkelijk een voordelige huurauto verkrijgen. Er is een breed assortiment voertuigen beschikbaar voor zowel de zakelijke rijder als de particulier.

Heeft u vervangend vervoer nodig na een ongeval? Neem dan even contact op.

Rechtsbijstand

De specialisten van onze juridische helpdesk houden zich bezig de afwikkeling van (verkeers)schaden.  Bent u niet verzekerd tegen de kosten van schadeherstel,  totaal verlies of autohuur? Is er een tegenpartij? In dergelijke gevallen kunt u kosteloos onze deskundigen inschakelen voor rechtshulp bij het verhalen van de kosten. De rechtshulp is kosteloos omdat men de gemaakte kosten zal verhalen op de tegenpartij. De helpdesk zal de tegenpartij aansprakelijk stellen en een eventuele schuldvraagdiscussie aangaan.