Partner Worden

Het Hulp na Ongeval serviceproduct:

Het bieden van hulp na een ongeval. Rechtshulp en praktische ondersteuning.

De dienstverlening die onder de naam Hulp na Ongeval wordt aangeboden richt zich op het bieden van (juridische) ondersteuning, het realiseren van de benodigde hulp en zorg in de eerste fase na een ongeval, schadeherstel en het bieden van begeleiding bij de verdere revalidatie en re-integratie. Dat is wat we doen en wat ons drijft.

Met het Hulp na Ongeval serviceproduct bieden wij u één loket waar u na een ongeval, ziekte of andere ingrijpende gebeurtenis alle hulp kan aanvragen.

Aanvullende diensten:

Onze helpdesk biedt salvage bij letselschade, zorgadvies en -management en hulp voor ondernemers als extra diensten.

Salvage bij letselschade: na een (ernstig) ongeval kunnen onze letselschade specialisten worden ingeschakeld om direct alle juridische en praktische zaken voor het slachtoffer te gaan regelen.

Zorgadvies en -management:  het zorgteam kan worden ingeschakeld voor het inventariseren van de zorgbehoefte, het regelen van de indicatiestelling, het samenstellen van het zorgteam en organiseren van de benodigde (verpleegkundige) hulpmiddelen.

Hulp voor ondernemers:  met onze dienst Hulp bij Arbeidsongeschiktheid zijn wij uw partner op het gebied van verzuimbegeleiding.

Samenwerking?

Wij bieden u graag samenwerking aan als Gebruiker of als Accountmanager. Als Gebruiker bieden wij u het gemak van onze online helpdesk waarmee u voor uw relaties eenvoudig alle hulp na een ongeval snel kunt aanvragen.

Als accountmanager verkrijgt u onze helpdesk in uw huisstijl (private label) zodat uw relaties via uw eigen website kunnen inloggen om schade te melden en/of diensten aan te vragen. Hulp na Ongeval als online helpdesk van uw kantoor. Ook telefonische bereikbaarheid onder uw naam behoort tot de mogelijkheden.

Het bieden van Hulp na Ongeval:

1. onderscheidend vermogen
2. professionele partners
3. service in uw huisstijl
4. verdienmodel

Aanmelden/ informatie:

[]
1 Step 1
Naam
Namens: Organisatie / Bedrijf
Telefoon
Adres
Postcode
Woonplaats
Previous
Next