Begeleiding Thuis

Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) is schade aan de hersenen die na de geboorte is ontstaan als gevolg van een ziekte of ongeval. Leven met hersenletsel; alles wat voorheen vanzelfsprekend was, is dat nu niet meer.

Professionals in NAH biedt betrokken begeleiding om de kwaliteit van het leven van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel te verbeteren.

Misschien heeft u als gevolg van het hersenletsel geheugenproblemen, aandacht- en/of concentratiestoornissen, last van overgevoeligheid voor externe prikkels zoals licht en/of geluid of last van een constante vermoeidheid. Moeite met functioneren, niet meer weten hoe u verder kunt met uw leven.

Via onze helpdesk kunt u hulp verkrijgen van Professionals in NAH. De organisatie bestaat uit een netwerk van breed opgeleide deskundige mensen die gaan voor het beste resultaat. Ze zijn gemotiveerd, betrokken en uitstekend in staat om zaken met u op te pakken.

Professionals in NAH biedt hulp. Mensen die kennis hebben over de gevolgen van hersenletsel. Die weten hoe u en uw naasten daar het beste mee om kunnen gaan. Mensen die de weg weten in de wirwar van regelingen en instanties in Nederland.

Neem nu contact op voor informatie over de hulp die in uw situatie geboden kan worden.